این میوهی پرخاصیت علاوه بر این که یک میان وعدهی ایده آل محسوب میشود سرشار از مواد مغذی ضروری برای بهبود عملکرد بدن است.
سیب، جلوی پیری زودرس را میگیرد
آنتوسیانینها رنگدانههای طبیعی با عملکرد آنتی اکسیدانی هستند که با سلولهای سرطانزا مقابله میکنند، میزان کلسترولبد(LDL) را کاهش میدهند و از تشکیل لختههای خونی پیشگیری میکنند. گلوتاتیون موجود در این میوه تأثیر ضدسرطانی دارد و قدرت دفاعی بدن در مقابل عفونتها را بالا میبرد.
سیب، دندانهایتان را برق میاندازد
مسلماً سیب نمیتواند جای مسواک را بگیرد اما به بهداشت دهان و دندان کمک زیادی میکند. گاز زدن و جویدن این میوه برایسلامت لثهها بسیار مفید است. علاوه بر این سیب باعث افزایش ترشح بزاق میشود برای همین مانع رشد میکروبها در دهان میشود. به این ترتیب امکان پوسیدگی دندانها نیز کاهش مییابد.
سیب، برای مقابله با سرطان مفید است
سیب حاوی ترکیباتی مانند اسید کافئیک، اسید کلوروژنیک، اسید الاژیک، فرولیک و ترکیبات فنولیک دیگری میباشد. برای همین میتواند از ابتلا به سرطانها پیشگیری کند.
سیب همچنین دارای خاصیت ضد سرطانی ، کاهش دهنده اسید اوریک، رفع کننده ی گرفتگی صدا، جلو گیری کننده از تصلب شرایین و ... می باشد.
سیب حاوی فیبری محلول در آب به نام پکتین است. این فیبر کلسترول بد خون(LDL)
را کاهش میدهد
سیب، کلسترول خونتان را کاهش میدهد
سیب حاوی فیبری محلول در آب به نام پکتین است. این فیبر کلسترول بد خون(LDL) را کاهش میدهد. کمپوت سیب به دلیل سرشار بودن از این فیبر با اسهال مقابله میکند. باید بدانید که سیب با پوست حاوی حدود 4 گرم فیبر است که نیمی از آن فیبر پکتین میباشد.
سیب از ابتلا به آب مروارید جلوگیری میکند
کرستین یک فلاوونوئید است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و همچنین به پیشگیری از آب مروارید چشم کمک میکند. سیب حاوی کوئرستین است و چشمهای شما را از ابتلا به این بیماری محافظت میکند.
پس تا میتوانید سیب کنید.
سیب برای کاهش فشار خون
سیب برای کاهش فشار خون نیز مفید است. برخی از تحقیقات علمی نشان می دهد حتی بوییدن این میوه نیز کاهش دهنده فشار خون بوده و ایجاد آرامش می کند.
سیب ضد میکروب است
ماده ضد میکروبی فلورتین موجود درسیب بر انواع میکروارگانیسم های گرم مثبت و منفی موثر است و از این نظر عصاره سیبدارای خاصیت ضد میکروبی است، همچنین برخی از مطالعات علمی نشان داده عصاره سیب، عصاره انگور و چای، دارای قویترین امکان برای نابودی ویروس هستند به طوریکه تقریبا صد در صد ویروس ها را از بین می برد. پژوهشگران در یافته اند افرادی که نسبت به سایرین مقدار بیشتری سیب مصرف می کنند کمتر مبتلا به سرماخوردگی و ناراحتی های مربوط به قسمت فوقانی دستگاه تنفسی می شوند.
تبیان